torstai 4. lokakuuta 2012

Homecoming week

Viime viikolla oli siis homecomimg-viikko, mikä tarkotti sitä että joka päivä oli joku pukeutumisteema ja muutenkin erikoisohjelmaa ja se sitten huipentu viikonlopun tansseihin tai mikä se nyt ikinä suomeks onkaan. Viikko lähti käyntiin nerd/twin dayllä joten vaatteet oli sen mukaset. Käytiin aikasemmin vähän shoppaamassa ja mentiin semmoseen kirpparipaikkaan josta mun asukokonaisuus löytyi erittäin halvalla ja hyvä näin koska en noita vaatteita tuu hirveen useesti tän jälkeen käyttämään... Ja samana päivänä liikassa oli semmonen armeija juttu että ne miehet kerto että jos haluaa mennä armeijaan ja miten se tapahtuu ja miten siitä hyötyy yms ja sen lisäksi siinä liikkasalin keskellä oli semmonen jätti pomppulinna tai esterata missä oli kaikkia esteitä ja se oli kyllä siisti!!

Three nerds


Tiistai oli sitten superhero/famous person day ja meikä oli spidergirl! Tonkin puvun sain aika hyvällä diilillä koska loppujen lopuksi se oli vaan jotain 25usd koska se oli vähän rikki ja sain alennusta, mutta hostmummo sitten ompeli sen ihan ehjäksi! Sitten ei enää liikassa ollu mitää erikois ohjelmia koko loppuviikolle ja koska oli pukeutuneena loppuviikko sitten mentiin aina vaan kävelemään.. Noh olipahan ainakin pisimmät kävelylenkit mitä oon täällä tehny :D



Keskiviikkona oli vanhus päivä ja mulla oli samaiselta kirpparilta ostettu olkatopattu mummo mekko ja ihan hirveet kengät ja peruukki mikä ei oikeesti edes ole mummoperuukki vaan se on joku velhoperuukki mihin kuulu partakin, mutta halusin muuten vaan ostaa sen (en tiiä miks) joten päätin sitten käyttää sitä tossa. Joillain oli ihan sairaan hauskoi asuja esim yhellä pojalla oli pyörätuoli ja siinä oli semmonen torvi ja se koko aika sitä soitti ja huus vaan käytävillä ja lol se oli nii hauska.

Sielt iskeeeee
grandmas
Torstaina oli class color day eli jokaisella luokka asteella oli väri, mihin piti pukeutua ja meidän väri oli pinkki! mulla oli pinkit sukkikset, semmonen tutu-hame minkä sain lainaan hostsiskon kaverilta ja pinkki paita mikä tuunattiin viikonloppuna tota päivää varten. Se oli niin turhauttavaa koska kaikki "timantit" piti liimata yks kerrallaan ja muutenkin se vei niin paljon aikaa ja ei vaan olis kärsivällisyys riittänyt.. No mutta paita tuli valmiiksi ja asukokonaisuus siinä samalla! Torstaina oli koulun jälkeen myös semmonen assembly missä kaikki kokoontu liikuntasaliin ja siellä pelattiin class games, lajeina mm semmonen että jokaselta luokalta on 5 kilpailijaa ja vuorotellen juoksee salin toiseen päähän ja ottaa pussin ja mitä siellä sisällä onkaan niin niitten pitää syödä sen. Siellä ei ollut mitään superällöä, mutta esim suolakurkkuja ja jotain tosi tulista, joten itelläni ois ainakin ollu vaikeuksia tossa. Sitten myös vararehtori antoi semmosen Spirit Stickin sille luokalle joka huusi koviten ja seniorit on kuulemma aina voittanu sen ja nyt se sitten päätettiin antaa sophmoreille..... Pyllystä.



LIKE A 13OSS
A-lunch seniors!
Illalla oli sitten semmonen paraati tai kulkue missä oli mm. homecoming court, football team, volleyball team. Senior courtin jäsenet meni pareittain semmosilla avoautoilla ja sitten alempien luokka-asteiden jäsenet ja vaihtarit pareineen meni semmosella lavalla missä istuttiin heinäpaalien päällä... :D Ei siinä mitään oli ihan siistii ja kaikki ihmiset vaa katto ja oli aika outoo. Kierrettiin vaan pikkukierros ja sitten tultiin takasin koululle ja kaikki meni football kentälle ja siellä meidät esiteltiin kunnolla eli käveltiin siitä kaikkien edestä sinne keskelle, samalla kun se juontaja kertoo harrastukset ja tulevaisuuden suunnitelmat yms. Sitten kun oltiin kaikki siinä niin julkistettiin homecoming queen ja king ja queen oli tällä kertaa yksi tyttö mun lentisjoukkueesta ja king oli joku poika jolla oli vissiin facebookissa joku ryhmä että tekee jotain tyhmää jos se äänestetään homecoming kingiksi :D Sen jälkeen oli vielä muutama class game, jonka jälkeen meillä oli bonfire! Se oli niin kivaa kun sai tutustua uusiin ihmisiin ja muuten vaan jutella kaikkea eikä ollut enää niin kylmäkään kun se kokko siinä lämmitti.



Kaikilla pareilla oli joku oma juttunsa ja meillä oli sitten cowboy hatut!




Perjantai oli spirit day eli kaikkien kuulu pukeutua oranssiin, mutta ite pistin mekon päälle, koska kaikki jotka oli homecoming courtissa pisti. Koulussa ei tapahtunut mitään erikoista, joten ei oo ihmeempää kerrottavaakaan. Illalla kuitenkin oli homecomimg game ja meillä oli black out eli kaikkien kuulu pukeutua mustaan. Olin tehnyt itelleni tutun ja pistin lentisverkkarin päälle, joten siitä mun asukokonaisuus! Meijän koululla näytti menevän tosi hyvin ja muutenkin oli kylmä ja aamulla 5.40 herätys, joten päätin sitten lähteä puoliajalla pois kun hostitkin lähti.

Black and orange

Go Indians!


Kirjotan lauantaista postauksen erikseen, koska muuten tästä tulis liian pitkä.

2 kommenttia:

  1. hahah meijänki koulun joukkueen nimi on indians, pisti vaa silmää :D

    VastaaPoista