maanantai 15. lokakuuta 2012

Life is good

Tällä hetkellä menee kaikki niin hyvin! Ihmiset on täällä niin kivoja ja muutenkin elämä paljon vauhdikkaampaa. Koulu nyt on tylsää mutta mitä muutakaa siitä vois odottaa. Tosin pari viikkoa sitte se kävi liian stressaavaks US historyn osalta joten vaihdoin sen pois ja otin tilalle takasin kuoron. En tykkää siitä niin paljoa mutta kyllä se menettelee ja en kumminkaa halua tätä vuotta viettää vaan koulua stressaten.. Yleensä US history on kyllä pakollinen, mutta mulla on political issues missä käydään historiaankin liittyviä juttuja, joten aluevalvojakin suositteli tota ratkasua jo kauan sitten. Päivät menee aika nopeesti, tunnit kestää vaan 46 minuuttia ja 4 minuutin välkillä ei hirveesti seurustella muitten kanssa. Reenitkin kun on heti koulun jälkeen, niin arkisin ei hirveästi extraa kerkiä tekemään, mutta viikonloppuisin on senkin edestä kaikenlaista ohjelmaa mikä on tietenki kiva!!

Perjantaina oli ihan superlaiska olo ja en oikeen jaksanu tehdä mitään, joten mietin lähdenkö fudispeliin, koska hostsiskokaan ei mennyt koska sillä oli huono-olo. Menin kuitenkin koska mun piti maksaa yhdelle jengiläiselle 2 dollaria ja ajattelin että jos en löydä ketään niin meen vaan takasin kotiin. Löysin sieltä heti kavereita joten en joutunu olemaan yksin ja säälittävä xd Plus meijän koulu voitti 40-21 ja se joukkue ketä vastaan ne pelas ni on meijän koulun "pahin vastus" ja sitä inhotaan, oli sitten mikä laji tahansa kyseessä. Kun peli loppu niin yksi kaveri pyys mut johonkin 5th corneriin ja sain hostäitiltäkin luvan joten monien mutkien kautta lähdettiin sitten sitä kohti! Se oli siis semmonen että kaikkia pelaajia oli kokoontunut yhden pelaajan talolle ja siellä oli sitten niitten vanhempia ja tyttöystäviä ja mä.... :D Oli vähän semmonen että mitä mä täällä teen!!! Mutta ei haittaa ku siel oli superhyvää ruokaa ja muutenkin hauskaa! Ja taas joku randomi, vissii jonkun äiti tuli vaa mulle että joo olin kattomassa teijän peliä torstaina, pelasit tosi hyvin! (Ainiin tähän väliin, voitettiin meijän lohkon kakkone wohoo!! mut pelasin ite tositosi huonosti joten toi kommentti ärsytti mua mut jenkkiläisesti piti vaan hymyillä ja kiittää) Lähettiin kumminkin kotia kohti joskus 12 jälkeen, koska mulla oli aamulla reenit. Onneks kuitenkin lähin ite sinne peliin sillon aikasemmin illalla!

Lauantaina lähdettiin reenien jälkeen hostperheen kanssa Chicagoon! Ne kaikki rakennukset oli niiiin korkeita ja olin siellä niin ihmeissään ja kattelin vaan ylöspäin. Sit hostsisko kysy et näyttääks meijänki downtown tältä.. Tuli vaa mielee se Suomen korkein rakennus jossai vuosaares, meilkein samaa luokkaa :D:D Meijän oli tarkotus mennä semmoseen Sea Lifen tyyliseen akvaariopaikkaan, mutta sinne oli puolentoista tunnin jono, joten päätettiin että joku toinen kerta sitten. Vietettiin päivä sitten kierrellen, nähtävyyksiä katselle ja shoppaillen! Ja käytiin myös semmosessa loungessa mistä sai jotain drinkkejä ja se oli 96. kerroksessa! Vaikka ulkona oli pilvistä minkä takia ei näkynyt niin hyvin kuin olis voinut, niin silti se oli aika huikeen näköstä! Chicago oli niin siisti kaupunki ja haluun todellakin mennä uudestaan!!
Muutamia turistikuvia... Keskimmäisessä kuvassa on taustalla se stadion missä Chicago Bears pelaa!!

Näkymää. Ja ylhäällä oikealla siis ikkunamaisemaa (superhuono laatu) sen loungen vessasta!! Ja vasemmalla on yksi puoli siitä Chicago Bearsien stadionista.


Varmaan paras juustohamppari mitä oon ikinä syöny! Vähän eri luokkaa ku euron juusto. Ja keylime pie! Niin hyvää!

Shoppailua!
Hajuvesi Abercrombie & Fitch, 33e
Toppi TJ Maxx, 5e
Neule Forever 21, 13e
Spandex Nike, 20e
Taulu TJ Maxx, 5e
Korvikset Charlotte Russe 5e
Toppi 8e & alustoppi kaupanpäälle Charlotte russe
Neule Forever 21, 18e
Toppi Forever 21, 14
Näitten lisäksi vielä yksi t-paita Forever 21, 12e

4 kommenttia:

  1. oot shoppaillu tol reissul varmaa enemmän ku mä tääl yhteensä :D!!!!!!!!!!! ja siistii, toi Chicago!! :0 koht mäki pääsen jenkkilää käymää !(;
    minkä taulun sä oot ostanu?:DD vähän kiva siel on nii paljo halvempaa ku tääl ):

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mitääää! ite oon sitä mieltä etten ees shopannu nii paljoo ku tuol vaa meni kaikkial nii paljo aikaa ettei vaa kerinny plus hostiskällä oli tylsää vaan seistä siellä pihalla :D mut siis toi taulu on vaa tommoi pieni ja siin on kunno rohkaiseva teksti haha :D halusin vaa ostaa ku se oli niin kiva teksti ja oli vaa vitosen! ja joo täällä tosiaan on aika halpaa, mut hyvä vaa! ja säki pääset kokee nää hinnat sit ens viikolla!!!! ;)

      Poista