maanantai 24. syyskuuta 2012

Stuff


Tämmönen kyltti ootti mun huoneessa ku tulin tänne!
Taas on viikko vierähtänyt ja elämä täällä alkaa rullaamaan jo aika normaalisti! Jotkut aineet koulussa on tosi helppoja, mutta joissain on kyllä ymmärtämisongelmia aika paljonkin. Esim perjantaina US historyssa ja political issues:ssa kaikki muut sai tehtävät tehtyä paitsi minä koska tehtävänä oli eka lukea semmonen neljä sivua pitkä teksti ja siitä sitten kirjoittaa aiheesta riippuen jotain. En vaan pysty lukemaan enkkua koska en jotenki kykene keskittymään noin pitkää aikaa vaan luen sitä vähän ja sitten unohan heti mitä oon lukenu.. Noh loppuje lopuks sain molemmat valmiiks mutta ei se mitään laatutekstiä todellakaan ollu.

Ihmiset täällä on niiiin erilaisia kuin Suomessa. Esim perjantaina oltiin kattomassa fudispeliä ja seisoin siinä ja sitten joku tyttö vaan tulee esittelemään ittensä ja puhumaan kaikkea ja en ikinä oottais et tommosta tapatuis Suomessa :D Ja aina välillä jotkut tyypit joille en ole koskaan ees puhunut niin moikkaa vaan ihan innoisssaan. Toi erilaisuus pätee myös lentisvalmentajiin.. Meillä on kaks semmosta aika nuorta naisvalmentajaa ja se päävalmentaja huutaa ihan koko aika täysillä ja se on ihan kummalline välillä. Esim eile oli jotain syötönnostoo ja se syötti mun eteen semmosen tosi lyhyen pallon ja sit alko huutaan sen omasta syötöstä et: IT WAS BEAUTIFUL!!!!! ja sit se siin vaan alko tanssiin lol. Sit jotkut kysyy ihme kysymyksii tyyliin et puhutaanks suomessa fiddishii ja et sheivaaks suomalaiset naiset kainalonsa.. Mut noihin on ihan hauska vastailla.

Syksylajien peliaikataulu lappunen
Ensi viikko onkin sitten Homecomimg-viikko ja joka päivänä on joku teema minkä mukaan pukeudutaan. Oon myös jossain homecomimg courtissa eli meillä oli perjantaina liikkasalissa joku assembly ja siellä kuulutettiin kaikki jotka oli päässy siihen courtiin ja siinä oli yksi tyttö ja poika luokilta 9-11 ja sitten 6 tyttöä ja poikaa senioriluokalta ja niistä sitten äänestetään homecomimg queen ja king. Mä pääsin tohon mutta vaan sen takii koska oon vaihtari ja ne aina pääsee :D Ja toi on silleen iso juttu että saa olla siinä mut mun tapauksessa toi tarkotti sitä että piti ostaa homecomimg-mekon, kenkien, viikon teemapäivien ja homecomimg gamen asusteitten lisäks vielä semmoset normisaappaat (eli rahaa kuluu ihan hulluna, voin antaa tilinumeron lahjotuksia varten) koska meillä on joku esittelytilaisuus torstaina ja siinä kaikki käyttää saappaita. Ton lisäksi mun pitäs vielä ostaa kai joku mekko perjantaille mut en sitte tiiä. En oo muutenkaan niin innoissaan koska en oikeen tykkää mun parista ja muutenki siit tulee varmaa vähän kiusallista jotenki :D No toivottavasti menis hyvin..

Tollasta tyyliä tulossa homecomimg- tansseihin
volleyball jersey #17
Chicago Bears otteluaikataululappunen ja kuponki Hollisterille. Haluun shoppaa!
Kirjottelen tänne varmaan kerran viikossa, koska viime viikolla melkeinpä joka päivä ajattelin että postaisin jotain mutta ei vaan aika eikä jaksaminen riitä keskellä viikkoa niin pistän sitten aina tämmöisen viikkoinfon viikonloppusin :D Tähän loppuun on vielä pakko laittaa mun uus rakkaus! Jesjes heippa ja tsemppiä koeviikkoon siellä Suomessa! 

2 kommenttia:

  1. ehaanaaaa!!!! teil on paljo hienommat volleyball paidat ku meil.. meil on sellaset musta ja valkonen ja se valkonen on vähän tahrainen.......... ne on jotai miljoona vuotta vanhoja. ja kivat kengät!!!! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo meilläki on ton lisäks viel samanlaiset valkoset!! ja hihii noi kengät itekki tykkään mut niil on vaan vaikee kävellä ja niis on semmoi supertasanen pohja joten ne on liukkaat!! :D

      Poista