keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Wisconsin

Viime viikonloppuna lähdettiin host-perheen kanssa Wisconsiniin, sillä meillä oli perjantai ja maanantai vapaa. Mukaan lähti siis myös hostmummo ja -täti ja tädin lapsi perheensä kanssa. Lähdettiin perjantaina aamulla aikasin ja vaikka en yleensä ole hirveen innoissaan oikeen mistään aamusin, niin nyt oli kyllä ihan kiva lähteä! Jotenkin mulla on halu käydä mahollisimman monessa osavaltiossa tän vuoden aikana :D Matkaa oli kevyt 6 tuntia mutta se meni aika nopeasti maisemia katsellessa. Kaikki puut oli erivärisiä ja matkalla oli tosi paljon järviä ja muutenkin oli tosi rentouttavaa vaan istua autossa ja kuunnella musiikkia ja olla tekemättä mitään. Paitsi mua nauratti vaan ku hostmummo koko aika vaan sano mulle et "aanja (se ei vaan osaa sanoo mun nimee mitenkään xd) look at those beauuuuuutiful trees!!!" samalla kun hostsiskolla meni hermo siihen eikä se jaksanu kuunnella puista. No salaa kumminki tykkäsin kattella niitä puita koska oli ne hienon näkösiä ja vaikka tavallaan näytti Suomelta niin kyllä se vähän poikkes!!

turistikuva
Kun päästiin perille niin hengailtiin vaan ensiksi meidän mökissä ja sitten lähdettiin syömään. Mentiin semmoseen ravintolaan mikä oli semmonen ihan pikkumökki eikä näyttänyt mitenkään hienolta mutta siellä oli tosi paljon porukkaa ja ruokakin aika kallista, että oli kuitenkin tosi suosittu paikka. Paikan nimi oli Blink Bonnies ja se on kuuluisa pihveistään joten taidettiin kaikki ottaa pihvit sitten! Pihvit tuotiin semmosilla kuumilla lautasilla eli se höyrys siinä edelleen ja siitä vaan lensi jotain rasvapisaroita ja poltin mun sormeakin vähän kun siihen vahingossa koskin. No mutta pihvi oli hyvää ja sitten lähdettiinkin takasin mökille. Oli kuitenkin jännä kun välillä katteli ikkunasta ulos niin siellä juoksenteli jotain peuroja ja autollakin kun kuljettiin, niin piti niitä varoa koko aika ja oli siellä vissiin karhujakin mutta niitä ei näkynyt kuitenkaan.

Meijä mökki!
Lauantaina ja sunnuntaina ei tehty mitään erikoista, käytiin "keskustassa" shoppailemassa, mutten kuitenkaan ostanut mitään ja sitten käytiin taas syömässä ja söin mun elämän parasta kana wrappia! Meidän piti myös käydä jossain cranberry festivaleilla, mutta ei kuitenkaan menty ja ei mua kyllä hirveesti harmita koska se olis ollut ulkona, eikä mulla ollut takkia eikä lapasia eikä mitään, joten oisin vaa kylmettyny siellä. Sunnuntai aamuna kaikki muut lähti paitsi hostvanhemmat, joten jäätiin kolmisteen. Kävästiin taas keskustassa ja joskus viiden aikaan istuttiin mökissä eikä ollut mitään tekemistä joten päätettiin sitten lähteä, koska ei turhaan jaksettu siellä vaan olla, vaikka suunnitelmissa oli lähteä vasta maanantai aamuna. Matka sujui paaaaljon hitaammin koska ulkona oli pimeää ja muutenkin olisin vaan halunnut päästä omaan sänkyyn nukkumaan. Mutta nyt on kuitenkin Wisconsin nähty ja maisemat oli kyllä niin hienot!! Siellä tulee kuitenkin useamminkin käytyä koska näillä on vene siellä ja jotain vaihtariohjelmaakin on luvassa siellä päin! :)
Shopping
Ainoa maisemakuva mitä mulla on! No mutta suunnilleen tolta siellä näytti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti