torstai 4. lokakuuta 2012

Saturday


Tässä siis kirjottelen vielä viikon kohokohta päivästä eli lauantaista, jolloin oli sitten ne tanssit ja kaikki muu hösläys. Meillä oli tosiaan aamusta turnaus ja lähtö oli jo kello 5.40 PARASTA. Pelasin kolme ekaa pelia ja suoraan sanottuna meni niin huonosti kun voi mennäkkää, pelattiin huonosti eikä ketään oikeen kiinnostanukkaan ja muutenkin oli kaikilla vähän hermot kireellä. Lähdin sitten alkulohkon pelien jälkeen koska mulla oli kampaaja-aika (XD) ja siitä matkalta roskaruuat messiin ja hirveellä kiirellä kotia kohti että ehtii suihkuun yms.

Homecoming court girls!
Host family :)
Pääsin sitten kotiin ja siinä superlyhyessä ajassa mitä mulla oli, yritin saada hiukset kuivaksi ja sitte lähettiin kampaajalle. Mulla oli kuva semmosesta kampauksesta millasen haluisin ja siitä tulikin ihan kiva vaikken täysin tyytyväinen ollukkaan :D Selvisin kumminkin siitäkin ja sitten taas kotiin päin ja meikit naamaan ja mekko päälle ja sitte oli valmista!! Mentiin pihalle ottamaan vähän vielä valokuvia ja sitten mun deitti tuli hakemaan mut meiltä.



Yleensä homecomingeihin mennään semmosissa ryhmissä tai sillein että sen ryhmän kanssa otetaan kuvia ja mennään syömään ja lähdettiinkin yhden ryhmäläisen taloa kohti ottamaan ryhmäkuvia ja oltiinkiin siellä sitten jonkun aikaa. Otettiin kaikkia erilaisia kuvia koska yhen tytön joku sukulainen on jollain tavalla valokuvaaja tai kouluttautuu semmoseks en oikeen tiiä. Mutta kumminkin oli hauskaa paitsi korot vaan upposi sinne maahan koko aika ja muutenkin oli ongelmia liikkumisessa. Sieltä sitten lähdettiin dinnerille ja mentiin semmoseen italialaiseen ravintolaan missä sitten otettiin kaikki pizzat. Nää muut vaan ihmetteli hirveesti koska mä otin ananaspizzan haha. No se dinner meni kuitenkin tosi hyvin koska mun ryhmäläiset oli tosi hauskoi ja sain vastailla suomi kysymyksiin taas ja näiiin.



Seuraavaksi lähettiin koululle päin, koska tanssit pidettiin siellä. Suomessa on tottunu siihen et jos on joku koulun "disco" ni kaikki vaa seisoo siellä eikä kukaan oikeen tee mitään ja on ihan lame. Mutta tuolla kaikki oikeesti tanssi!!! Paitsi täällä tanssiminen on sitä et hinkkaa vaan pyllyy sitä poikaa vasten :D:DD Katoin vähä silleen että ok, mutta maassa maan tavalla XD Kaikki laulo niitten biisien mukana ja sitten kun mäki lauloin ni kaikki oli ihan ihmeissään, että miten mä tiiän nää biisit. Ja tuli myös toista kertaa kysymys että jos me kuunnellaan esim Bruno Marsia, niin kuunnellaanko sitä suomeks vai englanniks. Tanssien jälkeen mentiin pienellä porukalla yhelle tytölle koska siellä oli bonfire ja oli myös pizzaa ja limukkaa ja muuta naposteltavaa ja soitin niille sitten suomiräppiä koska ne halus ja oon ihan yllättyny et kaikki on sanonu et se kuulostaa ihan hyvältä, oisin luullu et kaikki naurais vaan sille koska se kuulostaa niin oudolta. Jouduin aika pikaseen lähteen kotiin, mutta silti oli ihan superkivaa!! :) Ja muutenkin koko viikko oli tosi hauska ja ihmiset oikeesti panosti asuihinsa ja oli jotenkin niin "jenkki high school" viikko ja lauantai! Nyt on sitten aika palata taas normi arkeen ja niinku jotkut kaverit on kyselly että käytetäänkö normaaleja vaatteita, niin kyllä, se aika alkaa nytte :D!

Haha tähän loppuun vielä.. Kiva ylläri ootti yks aamu ku oltii lähössä kouluun! Tääl tehään aina välillä tommosta ja sit esim heitellään vessapaperia puihin tai käydään pistämässä kertakäyttö haarukoita/veitsiä nurmikkoon yms.

2 kommenttia: