perjantai 28. joulukuuta 2012

It's Christmas time

En oo taaskaan pitkään aikaan postaillu, hups, mut eipä oo ollu mitään erikoista tapahtumaakaan. Käytiin pari viikkoa sitten vaihtareitten kanssa Chicagossa, ja siellä meillä ei oikeen ollu minkäänlaista ohjelmaa, kuhan vaan kierreltiin ja shopattiin ja kävästiin kattomassa nähtävyyksiä. Yleensä ollaan vaan tän alueen vaihtareitten kanssa, mutta tonne tuli myös vaihtareita Michiganista joten oli kiva nähdä uusiakin ihmisiä! :-) Mukaan chicagosta lähti yoga pants, toppi, punaset converset, neule ja jotain meikkejä! Oli kiva reissu ja käveltiin tosi paljon, eli osaan kävellä jo water tower mall:ilta Millenium parkiin, missä on mm. the Bean, joten hahmotan jo tärkeimmät paikat..

The Bean
Germany, Finland, USA, Spain
Chicago Bears forever <3
Koris on jatkunu samaan malliin, en oo saanu peliaikaa, mutta ihan hyvä vaan koska panikoisin liikaa :D Reenejä on ollut paljon, mutta onneks kautta on jäljellä enää reilu kuukaus ja sitten alkaa mun koulu-urheilu vapaa rentoutuminen. Ei olla voitettu hirveesti, mutta kai me ollaan jonku verran tässä kehitytty. En oikeen osaa sanoa, koska en edelleenkään ymmärrä hirveesti joten en osaa sanoa edes että ollaanko hyviä vai huonoja XD

hehe melkein jo korispelaaja
Joulu siis tuli ja meni, jouluaattona mentiin joulukirkkoon hostien ja näiden sukulaisten kanssa. Sen jälkeen sen kirkon papin lapset tuli hostmummolle syömään ja hengailemaan ja kaks niistä oli adoptoitu Afrikasta ja sit mun hosttäti tulikin huolestuneen näkösenä kysymään multa että oonko koskaan nähnyt mustaa ihmistä :D Ei syöty mitään hirveen joulusta, oli vaan semmosia sämpylöitä jonka väliin pistettiin semmostä lihajuttua ja salaattia. Joulupäivänä heräsin aikasin aamulla hostsiskon herättämänä, ja vaikka tiesin että saisin lahjat kohta, olisin silti voinu jäädä nukkumaan vielä vähäksi aikaa.. No nousin kumminkin ja avattiin lahjat ja sain kaikkea kivaa, mm. huppareita ja kirjoja ja paaljon lahjakortteja :) Pian lahjojen avaamisen jälkeen lähdettiin hostäidin vanhemmille ja siellä syötiin aamupala ja saatiin vielä parit lahjat ja sen jälkeen jatkettiin matkaa hostiskän vanhemmille. Siellä taas syötiin "jouluateria" (lasagnea) ja saatiin taas lisää lahjoja. Hostmummo antoi mulle joulupukki joulukoristeen "että muistan miltä amerikkalainen joulupukki näyttää", mutta se kyllä oli ihan samannäkönen kun suomen joulupukki :D Joulu oli todellakin erilainen, mutta olihan se ihan kiva täällä viettää! :)


aah <3

2 kommenttia:

  1. hahaha mua nauratti :D ja ihana toi sun koriskuva!!!!(: niin on nätti (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hheheh miksi niin nauratti lol :D ja kiitoskiitos hih :)!

      Poista